Të Infektuar: 4931

Të Shëruar: 2267

Të Vdekur: 102

“Bitcoin do të jetë monedha e vetme në dhjetë vjet”

11:30 | 22 Mars 2018

Pavarësisht nga luhatjet e çmimeve dhe problemet, kripto-valutat do të mbizotërojë për pak vite, thotë Jack Dorsey.

Ndërkohë që bankat dhe institucionet financiare vazhdojnë të paralajmërojnë kundër Bitcoin dhe kripto-valutave të tjera , një përfaqësues i shquar i skenës së teknologjisë është i qartë. “Bota do të përfundojë me një monedhë të vetme, interneti do të ketë një monedhë të vetme dhe unë personalisht besoj se do të jetë Bitcoin “, tha shefi i Twitter Jack Dorsey në një intervistë me British Times.

Ndërsa shefi i Twitter pranoi se Bitcoin nuk ka kapacitetin për të qenë një monedhë efektive në këtë moment, pasi transaksionet janë të ngadalta dhe të shtrenjta. “Ndërsa gjithnjë e më shumë njerëz e përdorin atë, shumë probleme do të zhduken, sidomos pasi ka tashmë teknologji më të reja që ndërtojnë në bllokadën dhe thjeshtojnë gjërat”, tha Dorsey . /Lajmi.net/