Bitcoin dhe kripto-valutat janë papritur në rritje përsëri

13:47 | 13 Prill 2018

Pas një kohe kur kripto-valutat pësuan rënie, dhe më nuk flitej shumë për to, tashmë ato janë duke u ngritur përsëri në vlerat e tyre,.

Pas të gjitha kohërave të çmimeve të larta të kripto-valutave pak pas fundit të vitit, u shfaq zhgënjimi i madh: për javë, vlera e monedhave digjitale ka rënë vazhdimisht. Çmimi i Bitcoin ishte rreth 6 janarit, mbi 17,000 euro dhe kaloi një muaj më vonë në 6,000 dollarësh.

Për shkak të humbjeve masive të çmimeve, zhgënjimi u përhap në skenën. Por gjatë 24 orëve të fundit, ka pasur një zhurmë të madhe, me pothuajse të gjitha monedhat kryesore dixhitale që fitojnë në vlerë. Bitcoin , Ethereum dhe Ripple u rritën më shumë se dhjetë për qind. Aktualisht, Bitcoin qëndron në rreth 7.700 $, Ethereum në $ 460 dhe Ripple në 0.56 $. /Lajmi.net/