Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Bie sistemi i Facebookut, Instagramit dhe WhatsApp

13:32 | 14 Prill 2019

Nuk duhet të shqetësohuni nëse keni pasur problem të hyni në llogarinë e juaj në Facebook dhe Instagram pasi që nuk jeni të vetmit.

Këtyre rrjeteve sociale iu kanë rënë sistemet dhe përdoruesit që nuk po mund t’i shfrytëzojnë këto.

Zonat ku nuk ka qasje në Facebook

Me të njëjtin problem, por në nivel shumë më të vogël, është prekur edhe WhatsApp, aplikacion që gjithashtu është nën pronësinë e Facebookut, përcjell Telegrafi.

Zonat ku nuk ka qasje në Instagram

Zonat ku nuk ka qasje në WhatsApp

Kontrolli nëpërmjet Downdetector, tregon për ankesat që janë bërë në mbarë botën nga përdoruesit, që nuk mund të hynin ose duhej të provonin disa herë derisa në qaseshin.