Bie nga kati i 27-të i ndërteses, ishte duke bërë selfie

Fun

18/01/2022 21:40

Kujdes! Kjo video mund të jetë e rëndë për disa persona.

Një grua, nënë e dy fëmijëve e cila nga mediat është identifikuar si Sandra Manuela Da Costa Macedo, ka rënë nga kati i 27-të i ndërtesës, transmeton lajmi.net.

Ajo ishte duke shkrepur një fotografi, derisa është afruar shumë ballkonit të një korridori.

Video është shpërndarë me të madhe në rrjetet sociale dhe ajo vjen edhe si një vetëdijësim, pasi qindra njerëz vdesin çdo vit duke bërë selfie./Lajmi.net/