Bayerni shënon golin e katërt dhe të pestë (Video)

Muller në minutën e 34’ ka arritur të shënojë dhe golin e katërt për skuadrën e Bayernit në përballjen ndaj Portos. Lewandowski në minutën e 40’ shënoi golin e pestë.

Sport

21/04/2015 21:30

https://vine.co/v/eaJ12pEah5q
https://vine.co/v/eaJvrAxTnYl