Të Infektuar: 100.655

Të Shëruar: 85.842

Të Vdekur: 2.053

Automatët e bitcionit edhe nëpër pompa të derivateve

22:27 | 15 Mars 2021

Një tipar i ri është shfaqur në dyqanet e cigareve në Montana, në stacionet e gazit në Karolina dhe në disa pjesë të New Yorkut ku klientët mund ta blejnë ose shesin monedhën dixhtale e pastaj të nxjerrin para të gatshme. Makineritë janë shumuar shpejt nëpër Shtetet e Bashkuara gjatë vitit të kaluar, të nxitur […]

Një tipar i ri është shfaqur në dyqanet e cigareve në Montana, në stacionet e gazit në Karolina dhe në disa pjesë të New Yorkut ku klientët mund ta blejnë ose shesin monedhën dixhtale e pastaj të nxjerrin para të gatshme.

Makineritë janë shumuar shpejt nëpër Shtetet e Bashkuara gjatë vitit të kaluar, të nxitur nga një furi në tregtinë e kriptos që dërgoi çmimet e bitcoinit mbi 58,000 dollarë.