Audi, Mercedes apo BMW? Cila nga veturat është më e fuqishme në borë?

16:57 | 3 Tetor 2018

Dilema e kahmotshme! Mercedes, Audi apo BMW?

Të tri këto marka veturash janë jashtëzakonisht të fuqishme, më të shiturat dhe më të dashurat nga adhuruesit e makinave, transmeton lajmi.net

Por, gara mes tyre nuk përfundon kurrë, madje as diskutimet e adhuruesve të veturave nuk përfundojnë kurrë se cila prej veturave është më e mirë dhe më e fuqishme.

Një video e testimit të tri markave në borë, tregon më së miri se cila nga veturat është më e mirë./Lajmi.net/