“As PDK as LDK” – Peci pretendon se “GUXO” është partia e dytë pas VV-së

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka thënë sipas matjeve të fundit, partia e dytë në Kosovë nuk është as PDK-ja e as LDK-ja. “Sipas matjeve partia e dytë pas VV-së është partia e të papërcaktuarve”, tha Peci. Ai tutje tha që preferenca e parë është VV-ja por pas saj sipas matjeve…

Lajme

06/12/2023 08:32

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka thënë sipas matjeve të fundit, partia e dytë në Kosovë nuk është as PDK-ja e as LDK-ja.

“Sipas matjeve partia e dytë pas VV-së është partia e të papërcaktuarve”, tha Peci.

Ai tutje tha që preferenca e parë është VV-ja por pas saj sipas matjeve , respodentët e pyetur se pas VV-së kënd e preferoni, shumica prej tyre kanë zgjedhur Partinë Guxo.

Peci tha po ashtu se gjatë vitit 2024, bashkë me kryetaren tjetër të partisë, Donika Gërvalla-Schwarz do të angazhohen më shumë në konsolidimin e partisë dhe prurjeve të reja në partinë Guxo. /Gazeta10