Të Infektuar: 41.299

Të Shëruar: 26.453

Të Vdekur: 1.062

Artisti 77-vjeçar krijon piktura të jashtëzakonshme nëpërmjet Excel-it

23:31 | 2 Korrik 2020

Për më shumë se 15 vjet, artisti japonez Tatsuo Horiuchi ka krijuar piktura peizazhesh me detaje të ndërlikuara të kodrave, lulëzimeve të qershive dhe pyjeve me Microsoft Excel.

Artisti 77-vjeçar tha se preferon Excel edhe përpara Microsoft Paint sepse ka ‘më shumë funksione dhe është më i lehtë për t’u përdorur’, shkruan platforma 9gag, transmeton lajmi.net.

Duke përdorur mjetet vektoriale të vizatimit të zhvilluara për grafikë dhe forma të thjeshta, Horiuchi në vend të kësaj tërheq peizazhe siç shihet në Japoninë rurale.

Këtu janë disa nga punimet e tij:

/Lajmi.net/