Arta Bajrami po përgatit albumin e gjashtë!

Këngëtarja Arta Bajrami, pas punës rreth këngës së re ‘Provo Bitch’, i është përvesur punës që të sjell edhe albumin e saj, të gjashtin me radhë

ShowBiz

27/12/2014 15:29

Vëllai dhe njëkohësisht menaxheri i Arta Bajramit, Don Arbas, ka treguar se këngëtarja po punon në albumin e gjashtë i cili sipas tij ën treg do të vijë gjatë sezonit të verës.

“Albumi i gjashtë i këngëtares dhe motës time Arta Bajrami do të vjen kësaj vere me kësmet. Deshta ti falënderoj të gjithë ata që na mbështesin në punën tonë. Emri i albumit do të zbulohet pas një kohe do të përmbajë dhjetë këngë minimun si dhe do të ketë bashkëpunime, ju përshendes unë Don Arbas si dhe stafi i Arbasound, respekt”, ka shkruar Don Arbas, transmeton, lajmi.net