Alby, Monika, Edona, Lumbardhi, Linda dhe Vesa janë të nominuarit për këtë javë

Në prajmin e mbrëmshëm nominimi u bë në mënyrë zingjirore. Zingjiri filloi me Blerandon si i preferuari dhe kapiteni i shtëpisë, shkruan lajmi.net. Në fund të zingjirit mbetën Alby, Monika, Edona, Lumbardhi, Linda dhe Vesa të cilët edhe shkuan në nominim. Kjo formë e nominimit nxiti reagime te banorët e më shumë te Edona. /Lajmi.net/ 

ShowBiz

21/11/2023 09:25

Në prajmin e mbrëmshëm nominimi u bë në mënyrë zingjirore.

Zingjiri filloi me Blerandon si i preferuari dhe kapiteni i shtëpisë, shkruan lajmi.net.

Në fund të zingjirit mbetën Alby, Monika, Edona, Lumbardhi, Linda dhe Vesa të cilët edhe shkuan në nominim.

Kjo formë e nominimit nxiti reagime te banorët e më shumë te Edona. /Lajmi.net/ 

YouTube player