Akuzat për luftëtarët e lirisë bazën e kanë te shërbimet serbe

Deputeti i PDK-së, Elmi Reçica, ka thënë se është fakt botërisht i ditur se UÇK-ja ka bërë luftën më të pastër që njeh historia. Në një intervistë për “Epokën e re”, ai ka thënë se të gjithë ata që kanë dhënë kontribut për arritjen e lirisë dhe krijimin e shtetit do të dalin të pafajshëm meqë akuzat e Dik Martit, Karla Del Pontes dhe të tjerëve bazën e kanë tek dezinformatat e shërbimit sekret serb.

Lajme

08/08/2015 08:55

Reçica ka paralajmëruar se gjatë këtij viti Kuvendi i Kosovës do ta miratojë Rezolutën për dënimin e gjenocidit dhe krimeve serbe të kryera në Kosovë. Ai ka folur edhe për funksionimin e koalicionit qeverisës PDK-LDK, duke thënë se është koalicion i fuqishëm jo vetëm për nga numrat, por edhe për nga struktura.