Abrashi: Po punohet intenzivisht në Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Anëtari i Komisionit për Buxhet, Gazmend Abrashi, ka bërë të ditur se janë duke punuar intenzivisht në Ligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike.

Lajme

28/10/2020 14:21

Siç njoftoi ai përmes një postimi në Facebook, ky ligj është duke u përgatitur të votohet në lexim të dytë, derisa shtoi se pas kësaj, do të nisë implementimi i Pakos së Rimëkëmbjes në bazë të bizneseve të atakuara nga COVID-19.

postimi i plotë:

Në Komisionin për Buxhet dhe Transfere po punohet intezivisht në Ligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike i cili po bëhet gati të votohet në lexim të dytë dhe të filloj implementimi i Pakos së Rimëkëmbjes Ekonomike në ndihmë bizneseve të atakuara nga Pandemia. /Lajmi.net/