Të Infektuar: 41.299

Të Shëruar: 26.453

Të Vdekur: 1.062

A mund të vëreni lopatën e fshehur midis këtyre kovave në këtë skenë bregdetare

14:59 | 3 Korrik 2020

Pse mos ta heq mendjen nga gjërat tjera me këtë kuiz të ndërlikuar me temë nga plazhi?

70% e njerëzve nuk mund ta gjenin lëmshin e fshehur brenda një minute, transmeton lajmi.net.

Sa kohë do ju duhet ta gjeni?

Testet i kanë bërë njerëzit të zhurmshëm dhe të ndezur, duke u përpjekur ta kuptojnë përgjigjen.

 70 per cent of people couldn’t find the hidden spade in under a minute

Nëse akoma nuk keni një përgjigje, më poshtë mund të gjeni përgjigjen e duhur. /Lajmi.net/

 There it is! The hidden spade can be found on the right side of the image