A mund ta besoni sa kushton çelësi i kësaj makine?!

Konegsegg Regara kushton pothuajse 2 milionë euro, kështu që duhet të jetë mjaft atraktive për të tërhequr klientët me xhepat plotë.

Auto & Tek

05/04/2018 21:28

Kjo makinë ka motor 5.0 litërsh V8 të lidhur me tre motorë elektrikë, e që së bashku prodhojnë plotë 1500 kuajfuqi. Shpejtësinë 0-100 km/orë e arrinë për 2,7 sekonda.

Një megamakinë, ashtu si Koneigsess e ka qujtuar Regeran, me siguri që ka nevojë për një megaçelës. Një nga ekzemplarët e shfaqur në NYC është zbukuruar me 18K ari dhe diamante rozë.

Sipas spekulimeve çelësi i kësaj veture 2 milionëshe kushton rreth 15,000 deri në 20,000 dollarë.