A janë të zakonshme ëndrrat seksuale

14:13 | 30 Maj 2020

Më shumë se 40% e burrave dhe grave kanë ëndrra seksuale për ish-partnerin e tyre.

Studimi, i kryer nga The Sleep Judge, anketoi 1,011 njerëz në marrëdhënie dhe i pyeti ata për detajet e ëndrrave seksuale, raporton “Daily Star”, transmeton lajmi.net.

Ishte më e zakonshme që gratë të ëndërronin për partnerin e tyre, ndërsa burrat kishin dy herë më shumë gjasa të mendonin për bashkëpunëtorët e tyre në një mënyrë seksuale.

What Do Sexual Dreams Mean? - Your Guide to Better Sleep

Burrat kishin dy herë më shumë të ngjarë të ëndërronin seksualisht për miqtë e tyre të rëndësishëm, por shumë nga partnerët e tyre bënë të njëjtën gjë.

Dhe më shumë se gjysma e të dy gjinive, por veçanërisht gratë, ishin të gatshme të ndanin detajet e ëndrrave të tyre seksuale me partnerët e tyre pasi të zgjoheshin.

Sex Dreams: 10 Facts to Know About It

Studimi zbuloi gjithashtu se sa më shumë që një i intervistuar të bënte seks në jetën reale, ka të ngjarë që ata të ëndërronin për skllavërimin.

Kështu që përfundimi është që ëndrrat seksuale janë të zakonshme, pavarësisht nëse bëhet fjalë për një të huaj, apo edhe një personazh të famshëm, kjo ndodh për të gjithë. /Lajmi.net/