8 faktet që nuk i kemi ditur për ëndërrat

Ëndërrojmë shpesh, por ka disa gjëra që nuk mund t'i shpjegojmë në lidhje me atë çfarë i shohim, por ka edhe disa fakte të tjera që mbase nuk i kemi ditur në lidhje me ëndërrat.

Fun

02/02/2016 00:46

Kjo listë e gjërave që nuk i kemi ditur për ëndërrat mbase na bën të ndjehemi më mirë edhe kur shohim diçka negative në to.

Mbase nuk jemi të vetmit që shohim ëndërra negative, ashtu ndodhë me shumicen e njerëzve, për më tepër lexoni listen e 8 gjërave që nuk i kemi ditur për to./lajmi.net

1. Ne gjithmonë ëndërrojmë vetëm se nganjëherë nuk e mbajmë në mend

2. Ëndërrat mund të jeni paralajmruese

3. Ëndërrat rrisin kreativitetin tuaj

4. Ëndërrat janë shkaku i shumë shpikjeve të mëdha

5. Ne në ëndërrat tona shohim vetëm njerëz që i njohim, nëse shohim dikë që nuk e njohim, neve vetëm nuk na kujtohet qartë

6. Ju nuk mund të lexoni në ëndërra dhe as të tregoni kohën

7. Ëndërrat në të shumten e rasteve janë negative

8. Jo çdo kush mund të shohë ëndrra me ngjyra