​28 gushti, dita kur kujtohen kafshët që nuk janë më

28 gushti është dita kur njerëzit në gjithë botën kujtojnë kafshët që kanë humbur. Të gjithë ata që i duan kafshët e dinë pikëllimin me të cilin shoqërohet ndarja në këto raste. Kafshët shtëpiake bëhen familje dhe pjesë e rëndësishme e jetës së njeriut. Vuajtja për humbjen e tyre, është e ndryshme për çdo njeri,…

Fun

28/08/2023 08:25

28 gushti është dita kur njerëzit në gjithë botën kujtojnë kafshët që kanë humbur.

Të gjithë ata që i duan kafshët e dinë pikëllimin me të cilin shoqërohet ndarja në këto raste.

Kafshët shtëpiake bëhen familje dhe pjesë e rëndësishme e jetës së njeriut. Vuajtja për humbjen e tyre, është e ndryshme për çdo njeri, andaj edhe kjo ditë synon që të ofrojë një mundësi për shërim të plagëve.

Pesë mënyra për të kujtuar një kafshë që nuk është më:

-Një memorial në internet

Ju mund të vizitoni një faqe interneti të dedikuar për të krijuar një memorial unik kushtuar kafshës suaj.

-Bëni një donacion

Zgjidhni një organizatë bamirësie për kafshët që e admironi dhe dhuroni për nder të kafshës suaj.

-Një stoli e Krishtlindjeve

Bëni një stoli Krishtlindjesh që përmban një foto të kafshës suaj, do ta shihni sa herë që vijnë pushimet.

-Mbjell një pemë

Zëvendësoni jetën me jetën, mbillni një pemë për të nënkuptuar kujtesën e gjatë dhe të qëndrueshme të kafshës suaj.

-Vepra arti me porosi

Porositni një vepër unike arti që mund ta keni të ekspozuar diku në shtëpinë tuaj.