Të Infektuar: 4931

Të Shëruar: 2267

Të Vdekur: 102

17 herë natyra u përpoq të na ngatërronte dhe me të vërtetë ia arriti

12:56 | 29 Maj 2020

Është shumë kënaqësi të shohësh sesi na mashtron natyra çdo ditë.

Pavarësisht nëse është një gurrë në formë kivi ose pemë që presin të kalojnë rrugën, ajo pjesë e natyrës është e çuditshme dhe për këtë arsye e mahnitshme, transmeton lajmi.net.

Bota është plot me situata kur ju hutoheni akoma, në të njëjtën kohë, admironi ato që sapo keni parë.

 1. Një lule që duket si zog.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 2. Një shkëmb që duket si një copë mishi i mermerit.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 3. Kjo karrotë, në formë të një zogu.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 4. Në një qepë të bardhë ishte fshehur një qepë e kuqe.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 5. Avokado shumë e rrumbullakët.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 6. Ketri me një bisht të bardhë.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 7. Këto janë domate të imëta.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 8. Bredhi i gjysmë i bardhë.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 9. Kjo është një mollë gjysmë e verdhë, gjysmë e kuqe.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 10. Një kalë që ka vija zebre në trupin e tij.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded

 11. Pema që vrapon.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 12. Pemët kanë veshë? Po, këto janë kërpudha në dru.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 13. Pikat e ujit e bëjnë atë të duket si një qiell natë me yje.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 14. Kjo pemë duket si një njeri që pret të kalojë rrugën.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded

 15. Një portokall që duket si kungull.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 16. Ky shkëmb që duket si një copë buke me një kafshim të nxjerrë prej saj.
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded
 17. Ky shkëmb tjetër që duket si një patate gjysmë e ngrënë. /Lajmi.net/
  20 Times Nature Tried to Confuse Us and Indeed Succeeded