​Haradinaj dhunshëm në Lubjanë, vizitohet nga miqtë

Derisa në Prishtinë po mbahet seancë dhe po diskutohet për ndalimin e Ramush Haradinajt, ky i fundit është duke qëndruar në njërin nga hotelet e Lubjanës.

Lajme

18/06/2015 13:03

 

Atë po vazhdojnë ta vizitojnë miq nga Kosova që gjenden në Slloveni.

Një fotografi e postuar në Facebook, Haradinaj shihet duke pirë kafe me një person me emrin Martin Berishaj.