Telefoni – Lajmi.net

Përdorni sa më pak telefonin! Mund të prekeni nga sëmundje të rrezikshme

Të gjithë e dinë se telefoni është shumë i dëmshëm dhe duhet mbajtur në distancë pasi mund të shkaktojë sëmundje të rrezikshme....

27 December, 2017Lexo më shumë

Mbushje e telefonit pa tel në një distancë prej 1 metër

Komisioni Federal i Komunikimeve i SHBA (FCC) ka miratuar një pajisje energjie që lejon që pajisjet të ngarkohen në distancë. ...

27 December, 2017Lexo më shumë

Fjetja me celularin afër ju rrezikon nga kanceri

Departamenti i Shëndetësisë së Kalifornisë paralajmëroi se njerëzit duhet të mbajnë telefonat e tyre celularë disa metra larg tyre për të zvogëluar ekspozimin ndaj rrezatimit dhe rreziqet shëndetësore....

21 December, 2017Lexo më shumë