Shoqeria – Lajmi.net

Sa miq të vërtetë kemi? Kështu mund ta dini

Ne nuk jemi shumë të aftë të gjykojmë miqësinë që kemi me njerëzit. Miqtë e vërtetë janë në fakt gjysma e atyre që ne i konsiderojmë të tillë....

14 February, 2017Lexo më shumë

Pse të tjerëve nuk u pëlqen te shoqërohen me ty? Disa nga arsyet

Mardhënia e mirë me njerëzit që na rrethojnë është thelbësore për një mirëqënie shpirtërore dhe realizim social. Por nëse ke filluar të vësh re se miqtë shpesh largohen nga ty, atëherë në këtë artikull po ju përmendim arsyet kryeseore që e shkaktojnë këtë situatë dhe këshilla se si ti bësh njerëzit për vete....

22 December, 2016Lexo më shumë

Shoqëria civile s’e ka ndërmend të ndalet në kërkesat për “Drejtësi për Astritin”

Shoqëria civile thotë se nuk e ka ndërmend të ndalet deri sa të plotësohen kërkesat e saj në lidhje me rastin e vdekjes së Astrit Deharit, aktivist i Vetëvendosjes, që sot një muaj ndërroi jetë në burgun e Prizrenit....

5 December, 2016Lexo më shumë