Mustafa – Lajmi.net

Mustafa: Kodi +383 e ka sjellë Kosovën në rrjetet e telefonisë ndërkombëtare

Ashtu si kompanitë e tjera publike të Kosovës, Telekomi është në një moment ndryshimesh, kur përpiqet të modernizojë shërbimet dhe të rrisë të ardhurat....

11 February, 2018Lexo më shumë

“Isa Mustafa gëzon shëndet të mirë, pritet të kthehet së shpejti”

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, është mirë me shëndet dhe pritet që të kthehet shumë shpejt në Kosovë....

7 February, 2018Lexo më shumë

Isa Mustafa në Gjermani po trajtohet me fizioterapi

Ish-kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa është duke qëndruar në Gjermani ku po vazhdon trajtimin mjekësor pas një problemi që i është paraqitur....

17 January, 2018Lexo më shumë