meta – Lajmi.net

Patriarku Kirill takon Metën: Shqipëria, bashkëjetesë e mrekullueshme fetare

Patriarku Kirill ka vlerësuar gjatë takimit me kreun e shtetit, Ilir Meta lartësimin e mëtejshëm të besimeve fetare në vendin tonë, çmoi lart harmoninë e bashkëjetesën tonë të mrekullueshme fetare dhe punën e shkëlqyer të klerikëve shqiptarë në këtë drejtim....

30 April, 2018Lexo më shumë

Meta, darkë me Patriarkun e Moskës: Harmonia fetare, thesari i çmuar i trashëgimisë sonë

Presidenti Meta ka mbajtur një darkë zyrtare me Patriarkun e Moskës dhe të Gjithë Rusisë, Shenjtërinë e Tij Kirill....

29 April, 2018Lexo më shumë

Meta: Toleranca fetare në Shqipëri, duhet përmirësuar çdo ditë e më shumë

Presidentit i Republikës së Shqipëris, Ilir Meta mori pjesë në ceremoninë e prezantimit të studimit “Toleranca fetare në Shqipëri”, i realizuar nga Institutit për Demokraci e Ndërmjetësim dhe PNUD....

25 April, 2018Lexo më shumë