Lufte – Lajmi.net

Gjenerali rus: Bota do ta përjetojë luftën e fundit në historinë e njerëzimit

Ish-gjenerali rus e ka paralajmëruar botën se është në prag të “luftës së fundit në historinë e njerëzimit” në mes të pasojave diplomatike mbi helmimin e një spiuni në Mbretërinë e Bashkuar...

3 April, 2018Lexo më shumë

Sputnik: Kosova në gjendje gatishmërie, një luftë e re ballkanike është duke u përgatitur

Departamenti i Shtetit të Bashkuara të Amerikës ka alarmuar qytetarët amerikanë për rrezikun e shtuar të sulmeve terroriste në Kosovë, veçanërisht gjatë Festës së Pashkëve dhe i paralajmëroi ata të "tregonin kujdes në festimet dhe në ngjarjet rreth festimeve katolike dhe ortodokse të Pashkëve"....

1 April, 2018Lexo më shumë

Gjuriq thotë se Kosova nuk dëshiron paqe por luftë

“Nga deklaratat e Ramush Haradinajt është e qartë për të gjithë se në Prishtinë ka njerëz që nuk duan paqe, por po përgatisin një luftë”....

29 March, 2018Lexo më shumë