Londër – Lajmi.net

Një hotel në Londër bën ëmbëlsira që janë maskuar si objekte të përditshme/VIDEO

Mark Perkins krijon ëmbëlsira të pabesueshme që duken si objekte të përditshme. ...

15 July, 2018Lexo më shumë

Liderët e Ballkanit në Londër, May: Britania do të dyfishojë fondet

Britania është shprehur e gatshme të dyfishojë fondet për Ballkanin Perëndimor, me qëllimin t’i vihet në ndihmë vendeve të rajonit për të përballur sa më mirë kërcënimet ndaj progresit të tyre, sidomos në luftën kundër krimit të organizuar dhe trafikut të lëndëve narkotike....

10 July, 2018Lexo më shumë

Haradinaj pritet nga kryeministrja britanike, hapet Samitit i Londrës

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, po merr sot pjesë në Samitin e Ballkanit Perëndimor në Londër, i pritur nga Kryeministrja Theresa May....

10 July, 2018Lexo më shumë