lajme – Lajmi.net

KE shpall luftë kundër lajmeve të rreme

Presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker u bëri thirrje sipërmarrjeve si Facebook-u dhe Google që të veprojnë me vendosmëri kundër lajmeve të rreme në internet. ...

28 December, 2016Lexo më shumë

Dështimet më qesharake në lajme LIVE (Video)

E keni parasysh kur i bëni intervistë mikut tuaj në tv, si do të reagojë?...

21 December, 2016Lexo më shumë

Facebooku e dinte për shpërndarjen e lajmeve të rrejshme, por qëllimisht nuk i ka larguar

Gjatë fushatës presidenciale në SHBA në Facebook janë shpërndarë shumë lajme të rrejshme që janë marrë nga faqet e ndryshme të teorive të komplotit. Individë të ndryshëm nga vende të ndryshme të botës kanë publikuar lajme me tituj dramatikë dhe sensacionalë që të tërheqin sa më shumë lexues dhe të rritet numri i pëlqimeve....

24 November, 2016Lexo më shumë