këmbët – Lajmi.net

Çfarë ndodh nëse lini këmbët për 30 minuta në ujë me listerinë?

Edhe pse stinën e dimrit e kemi lënë pas, duket se disa problematika shëndetësore të krijuara që më herët vazhdojnë të na përndjekin edhe tani. ...

12 June, 2017Lexo më shumë

Ju mbajnë erë këmbët? Ja zgjidhja

Me ardhjen e të nxehtit, trupi i njeriut djersin shumë, por akoma më e besdishme është era e këpucëve dhe këmbëve pas një dite të lodhshme pune....

5 June, 2017Lexo më shumë

Gjysma e femrave nuk i preferojnë meshkujt që i heqin qimet në këtë pjesë të trupit… (Foto)

Qesharak, i mençur, i gjatë, sy të bukur – qoftë nëse na pëlqen ta pranojmë apo jo, të gjithë i kemi preferencat tona të cilat do të donim t’i shikonim tek partneri....

5 June, 2017Lexo më shumë