Hoxha – Lajmi.net

Hoxha për demarkacionin: Pse dje ju besuam hartave të NATO-s, e sot jo!

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, në një intervistë për EuroTribunën, duke folur për ratifikimin e demarkacionit ka thënë se se në kohën kur na duhej ndihma e aleatëve, hartat e NATO-s ishin të mira....

24 January, 2018Lexo më shumë

“Kosova të ketë rrugë të qartë drejt integrimit në BE”

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, gjatë një takimi me ambasadorin e Austrisë Gernot Pfandler, ka theksuar se strategjia integruese e BE-së për Ballkanin Perëndimor, duhet të jetë gjithëpërfshirëse dhe nuk duhet ta anashkalojë Kosovën...

24 January, 2018Lexo më shumë

Ministrja Hoxha ndan foton e profesoreshës së saj, znj. Albright

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, gjatë studimeve të saja në ShBA, kishte pasur fatin ta ketë profesoreshë, ish sekretaren e shtetit të ShBA-së, Znj. Madeleine Albright....

23 January, 2018Lexo më shumë