hetimet – Lajmi.net

Prokuroria në Prizren mbyll hetimet për vdekjet e dyshimta të dy nxënëseve

Departamenti i Krimeve të Rënda pranë Prokurorisë Themelore në Prizren, njofton se më datë 12 tetor 2018, ka mbyllur hetimet për vdekjet e dyshimta të dy nxënëseve  D.K dhe A.D., të shkollës së mesme të mjekësisë “Luciano Motroni” në Prizren....

15 October, 2018Lexo më shumë

Serbia akuzon EULEX-in, KFOR-in e Policinë për mosbashkëpunim rreth vrasjes së Ivanoviqit

Ministri i Punëve të Brendshme të Serbisë, Nebojsha Stefanoviq, gjatë ditës së sotme ka thënë se shteti serb është duke insistuar në vazhdimësi për zbulimin e vrasësve dhe organizatorëve të vrasjes së Oliver Ivanoviqit. ...

10 October, 2018Lexo më shumë

Gjykata Speciale hesht për dëshmitarët

Zyrën e Prokurorit Special nuk jep detaje nëse kanë filluar hetimet për krime lufte....

7 October, 2018Lexo më shumë