Gjykata Speciale – Lajmi.net

Kryeprokurori i Gjykatës Speciale largohet befasisht, ja çfarë thotë?

Prokurori i Specializuar i Gjykatës Speciale, David Schwendiman dha një deklaratë sot, duke cekur arsyet për largimin e tij nga Haga në prill, largimi i cili vjen për shkak të skadimit të emërimit të tij për afatin e caktuar për tre vite si një Oficer i Lartë për Shërbim të Jashtëm në Departamentin Amerikan të Shtetit....

15 February, 2018Lexo më shumë

Thaçi e krahason Gjykatën Speciale me hebrenjtë e persekutuar gjatë nazizmit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka dalë edhe një herë publikisht dhe me deklarata të forta kundër Gjykatës Speciale, duke e quajtur atë një padrejtësi historike për Kosovën....

14 February, 2018Lexo më shumë

“Presionet nga autoritetet e Kosovës nuk e pengojnë punën e Gjykatës Speciale”

Presionet e autoriteteve të Prishtinës për të penguar dhe për të bllokuar punën e Gjykatës Speciale nuk ka dhënë efekt, pasi që në çdo çast pritet ngritja e aktakuzave të para....

13 February, 2018Lexo më shumë