Ecja – Lajmi.net

Studimi: Ecni dhe përtypni çamçakëz, mund t’ju mbajë të hollë

Studiuesit japonezë thonë se çamçakëzat gjatë ecjes mund të çojnë në humbje të lehtë të peshës. Studimi u botua në The Journal of Physical Therapy Science....

27 May, 2018Lexo më shumë

15 minuta ecje në ditë mund të ndryshojë jetën tuaj

Sot, ulja është bërë një nga "sëmundjet" e reja të shumë njerëzve, sepse ata janë të lidhur tashmë me përparimin e teknologjisë, duke përfshirë përdorimin e telefonave celularë që janë të lidhur në internet, si dhe tableta, laptopë dhe forma të tjera të pajisjeve. ...

4 April, 2018Lexo më shumë

15 minuta ecje në ditë mund të ndryshojnë jetën tuaj

Sot, ulja është bërë një nga "sëmundjet" e reja të shumë njerëzve, sepse ata janë të lidhur tashmë me përparimin e teknologjisë, duke përfshirë përdorimin e telefonave celularë që janë të lidhur në internet, si dhe tableta, laptopë dhe forma të tjera të pajisjeve. ...

7 December, 2017Lexo më shumë