Burrat – Lajmi.net

Femrat mbajnë mend momentet e lumtura, ndërsa meshkujt më shumë ato të pakëndshmet

Gjatë përkujtimit meshkujt dhe femrat përdorin pjesë të ndryshme të trurit. Ato më lehtë mbajnë mend momente të lumtura derisa partnerët e tyre mbajnë mend ato të këqijat, tregon hulumtimi....

8 June, 2017Lexo më shumë

Burrat i duan gratë inteligjente, por që t’i shohin nga larg!

Nëse, përveç pamjes së bukur fizike, keni edhe fatin e keq të jeni inteligjente, duhet të dorëzoheni!...

17 May, 2017Lexo më shumë

10 fotografitë emocionale të burrave që ndihmuan gratë e tyre të lindin

Gratë dhe foshnjat janë yjet e lindjes, por edhe baballarët luajnë një rol të rëndësishëm. Nga masazhimi i një nëne të rraskapitur, për ta kujtuar atë për forcën e saj kur ajo është në më të prekshmmet e saj, një partner mbështetës mund të bëjë një ndryshim të madh në lindje....

9 May, 2017Lexo më shumë