Amerikanët – Lajmi.net

“Amerikanët përgatisin vrasësit në Shqipëri për të sulmuar Iranin”

Protestat e përgjakshme në Iran, të filluara më 28 dhjetor të vitit që sapo lamë, kanë shënuar 23 viktima, ndërsa më shumë se 1000 demonstrues janë arrestuar....

4 January, 2018Lexo më shumë

A është Shqipëria vend tërheqës për amerikanët?

Ndonëse tashmë ka destinacione që kanë qenë të njohura për turistët amerikanë për dekada, ata që duan të zgjerojnë aspektet e tyre në Evropë do të zgjedhin Shqipërinë, Malin e Zi dhe Serbinë, parashikojnë agjencitë e udhëtimit në këtë vend....

31 December, 2017Lexo më shumë

Kontrabanda e armëve nga kufiri, amerikanët stërvisin oficerët shqiptarë si ta bllokojnë

Ekspertët amerikanë kanë trajnuar Policinë Kufitare Shqiptare gjatë dhjetorit me qëllim që kjo e fundit të reagojë më shpejt ndaj kalimeve të paligjshme të kufirit e sidomos trafikut të armëve....

21 December, 2017Lexo më shumë