Zbulohet misteri prapa shkronjës “X” në pëllëmbën e dorës suaj

Kiromancia është arti i leximit dhe më pas paragjykimit e interpretimit të linjave dhe shenjave të ndryshme që janë në pëllëmbët e duarve.

Fun

02/01/2019 17:53

Ky lloj leximi më së shpeshti është lidhur me ciganët, por historia e kiromancisë në të vërtetë daton që nga kohët e lashta, pasi rastet e saj të para janë gjeturn ë Egjiptin e lashtë, Kinë, Tibet Mesapotami dhe Persi, transmeton lajmi.net.

Njerëzit e kanë përdorur kiromancinë për të parashikuar apo shpjeguar shumë ngjarje të jetës, e deri tek misteri pas shkronjës X në pëllëmbët e duarve.

Hulumtimi zbuloi se një person me një X në një ose të dy pëllëmbët e tyre ishte jashtëzakonisht i suksesshëm, shumë konkurrues nga natyra, gjithnjë i gatshëm të ngrihej në një sfidë, të bënte një përshtypje tepër të thellë në botën rreth tyre dhe të linte pas një trashëgimi pas vdekjes së tyre që do të mbijetonte për një kohë të gjatë. /Lajmi.net/