Të Infektuar: 9869

Të Shëruar: 5480

Të Vdekur: 303

Zbulime interesante që çdo kush dëshiron t’i ketë në shtëpi 

11:17 | 20 Shtator 2019

Ditët e sotme kemi aq shumë gjëra interesante dhe kuptohet me gjithë këtë teknologji, është e vështirë të impresionohemi me gjëra.

Sido qoftë, njerëzit inovativ vazhdojnë të punojnë mbi gjëra tejet kreative por edhe që na bëjnë jetën shumë më të lehtë.

Këtu i gjeni disa prej këtyre zbulimeve, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Këta studentë konfirmojnë pjesëmarrjen duke e skanuar kodin QR

Një kubë për personat e verbër

Kjo kafe lokale ka edhe një dorë të vogël për fëmijët

Kjo paisje ju lejon të llogaritni produktet që i blini para se të shkoni në arkë

Kjo tavolinë ju ua mbushë telefonat dhe paisjet duke lëvizur këmbët

Jo më gishta dhe mure të lënduar

Kjo ju ndihmon që të keni gjithmonë këpucët e freskëta

Tani mund të zgjidhni midis një statuje që duket si raketë dhe në mes të karrigeve 

Kjo iu nevojitet të gjithëve