Xhuli: Andi është piuni më i madh i Stresit brenda “BBVK”

Xhuli dhe Stresi edhe këtë të hënë patën debatet e tyre, si çdo herë tjetër. Këtë e ka komentuar së fundi Xhuli bashkë me Mbresën, shkruan lajmi.net. E kur radha erdhi tek Andi, Xhuli e ka quajtur atë “piunin më të madh të Stresit”. “Me Andin nuk kam as ‘mirëmëngjesi’ e as ‘natën e mirë’…

ShowBiz

01/02/2023 09:08

Xhuli dhe Stresi edhe këtë të hënë patën debatet e tyre, si çdo herë tjetër.

Këtë e ka komentuar së fundi Xhuli bashkë me Mbresën, shkruan lajmi.net.

E kur radha erdhi tek Andi, Xhuli e ka quajtur atë “piunin më të madh të Stresit”.

“Me Andin nuk kam as ‘mirëmëngjesi’ e as ‘natën e mirë’ dhe ai është piuni më i madh i Stresit. Edhe më herët, krejt çka ka dëgjuar jashtë, veç kur erdhi brenda dhe i tregoi në vesh, dhe e dita që ishin duke folur për buxhet. Por, ai aq ka kapacitet”, ka thënë Xhuli pos tjerash.

Me mendimin e Xhulit është pajtuar edhe Mbresa./Lajmi.net/