WhatsApp së shpejti vjen me një risi që do t’i gëzojë përdoruesit

Aplikacioni WhatsApp vazhdimisht u ofron përdoruesve të tij veçori të reja dhe së shpejti ata do të mund të përdorin të njëjtën llogari në pajisje të shumta.

Auto & Tek

30/04/2022 21:46

Nuk dihet ende saktësisht se kur do të jetë i disponueshëm funksioni i ri, por sigurisht që do të vijë, shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi.

Kështu, siç thuhet më tej, përdoruesit së shpejti do të mund të përdorin llogarinë e tyre në pajisje të shumta.

Të njëjtin opsion do ta kenë edhe përdoruesit e tabletëve me sistemin operativ të Google, ndërsa ende nuk dihet nëse do të shtrihet edhe në pajisjet iOS.

Një faqe e re “Regjistro pajisjen si shoqëruese” do të shfaqet për përdoruesit që përpiqen të ekzekutojnë WhatsApp në një pajisje tjetër.

Përdoruesi do të jetë në gjendje të skanojë kodin QR me celularin e tij “kryesor” për të përdorur një pajisje tjetër si “shoqëruese”.