Vuani nga obeziteti?: Dietologia ju tregon çajin që ju ndihmon të humbisni peshë

Mundësia dhe laramania e ushqimeve që kanë fibra dhe që ne konsumojmë çdo ditë, bënë që shumë nga ne të shtojmë edhe peshë. Dhe kjo natyrisht nuk na pëlqen, madje edhe na pengon, shkruan lajmi.net. Ka metoda të shumta për humbjen e peshës, tregon dieotologia në një intervistë për lajmi.net. Duke filluar nga bërja e…

Lajme

04/02/2024 17:46

Mundësia dhe laramania e ushqimeve që kanë fibra dhe që ne konsumojmë çdo ditë, bënë që shumë nga ne të shtojmë edhe peshë.

Dhe kjo natyrisht nuk na pëlqen, madje edhe na pengon, shkruan lajmi.net.

Ka metoda të shumta për humbjen e peshës, tregon dieotologia në një intervistë për lajmi.net.

Duke filluar nga bërja e testit të intolerancës, ajo thotë se aty evidentohen llojet e ushqimeve të cilat mund ta mbi ngarkojnë lukthin e secilit person.

Dietologia tutje tregon se lukthi është motori kryesor që njerëzit shtojnë peshë.

Ajo thotë se ekzistojnë çajërat bimor të cilët ndikojnë në lukth, që ky i fundit të mos ketë nevojë për më shumë ushqime, rrjedhimisht kësaj, bëhet edhe humbja e peshës.

Ndiqeni videon e mëposhtme./Lajmi.net