Vendet e këtij vendi po pranojnë edhe fotot nudo për hipotekë

Në Kinë tashmë krahas pasurisë së patundshme, po pranojnë edhe fotografi nudo si formë garancie për huamarrje.

Fun

29/11/2018 18:28

Kjo është e ardhmja që duket se do të përcjellë bankat në shtetin e Kinës. Rregulli është duke vlejtur vetëm për personat që kanë lindur pas vitit 1990, transmeton lajmi.net.

Në një vend ku kostoja e jetesës është shumë e lartë dhe mundësitë për të pasur kartë krediti janë të ulëta, kjo formë huadhënie e ka bërë më të lehtë jetën për shumë të rinj kinezë.

Ky sistem bën që të mundur marrjen e një huaje pasi të dërgosh foto nudo, e kështu mund ta kthesh atë pasi të vijnë të ardhurat. /Lajmi.net/