Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Vala e nxehtë gjashtë-ditore e Britanisë ka tërhequr meduzat në brigje

21:28 | 14 Gusht 2020

Pjesë të Britanisë së Madhe kanë parë temperaturat mbi 34C për gati një javë.

Meduza, disa prej të cilave janë helmues, madje po shkojnë deri në veri janë shfaqur në brigjet e Britanisë, transmeton lajmi.net.

Meduzat të cilat u afruan në brigjet e Britanisë ishin mjaft të mëdha dhe disa prej tyre janë edhe helmuese.

Një video tregon se si një numër i madh i tyre notojnë nën ujërat e brigjeve të Britanisë. /Lajmi.net/