Vajzat bëjnë selfie mbi urë, por disa disa sekonda më vonë ndodh hataja

Katër vajza të reja duke qëndruar në një urë hekurudhore, duke qeshur në kamerë dhe duke bërë selfie - papritmas ato bien gati për vdekje.

Fun

28/04/2018 23:55

Të katër vajzat u vërsulën në urën në Xinguara, Brazili verilindor, të dielën e kaluar, duke kaluar lumin Cais dhe duke lidhur qytetet e Castelo do Piaui dhe Buriti dos Montes.

Shëndeti i vajzave është i qëndrueshëm
Papritmas një platformë u rrëzua në të cilën vajzat ishin aty. Ata ranë dhjetë metra poshtë – dhe ishin me fat që rënia e tyre ishte e zbutur nga vegjetacioni përreth.

Një vajzë 22-vjeçare, një vajzë 15-vjeçare dhe një vajzë 16-vjeçare u plagosën dhe u shtruan në spital.

16-vjeçarja ishte operuar në thembër dhe ishte në gjendje të largohej nga spitali.
“Shëndeti i dy të tjerave është i qëndrueshëm,” tha një zëdhënës i spitalit lokal në portalin e lajmeve braziliane ” Os Dois Lados da Moeda ” , përpara se dy vajzat të operoheshin të premten për shkak të lëndimeve të rënda në këmbë.

Me sa duket, ura ishte në gjendje të keqe për një kohë të gjatë – por atje kishte trena të rregullta, siç tha policia. /Lajmi.net/