Vajza me aftësi të kufizuara mendore, e bën mësuesin të qajë (Video)

10:00 | 17 Prill 2017

Nxënësja Andrea nga shkolla Adnamarka në Bergen të Norvegjisë, ka aftësi shumë të kufizuara mendore, transmeton lajmi.net

Përveç që përballet me shumë sfida të tjera fizike, ajo është ‘e mbyllur’ në një karrocë, ka epilepsi kronike dhe nuk flet gjuhën norvegjeze.

Pavarësisht kësaj, ajo flet përmes zërit dhe pianos. Andresa ka bërë mësuesin e saj të qajë, kur ka provuar të luajë piano.

Siç do ta shihni, mësuesi tenton tërë kohën t’i ofrojë forcë, e njëkohësisht emocionohet shumë për përparimet e saj, prandaj edhe nxjerr lotë gëzimi.

Shikoni videon. /Lajmi.net/