Ushqehu mirë dhe lirë: Adriatiku i lajminet ka zgjidhjen më të mirë

Gazetari i lajminet Adriatik Llugiqi kësaj radhe me vetëm 4 euro, ka zgjedhur që të ushqehet me disa lloje të mishit për drekën e ditës. Mu në Fushë-Kosovë, te reastaurant “Qama” ai ka gjetur një gjë të tillë, shkruan lajmi.net. Sipas tij ushqimi dhe mishin ishin pa vërejtje, ndërsa ambienti ofronte komoditet dhe pastërti. Adriatiku…

Fun

01/10/2023 14:50

Gazetari i lajminet Adriatik Llugiqi kësaj radhe me vetëm 4 euro, ka zgjedhur që të ushqehet me disa lloje të mishit për drekën e ditës.

Mu në Fushë-Kosovë, te reastaurant “Qama” ai ka gjetur një gjë të tillë, shkruan lajmi.net.

Sipas tij ushqimi dhe mishin ishin pa vërejtje, ndërsa ambienti ofronte komoditet dhe pastërti.

Adriatiku nuk pati vërejtje as për mikpritjen dhe shërbimin.

Më tutje ai ka zhvilluar një intervistë më kuzhinjerin e këtij restorani ku dhe kanë dalë në pah arësyet se përse në këtë ambient mund të ushqeheni edhe mirë edhe lirë./Lajmi.net