‘Urinimi’ në Ferrari

Kjo është njëra prej shakave më të mëdha në historinë e Ferrarit. Një vozitës e ka parkuar Ferrarin në vendparkimin për persona të hendikepuar, edhe pse nuk ka pasur leje që të parkojë në atë vend! Një shakatar ka marrë një shishe me ujë dhe ka bërë sikur është duke urinuar në Ferrari. Mbas disa…

Auto & Tek

18/10/2013 16:03

Kjo është njëra prej shakave më të mëdha në historinë e Ferrarit. Një vozitës e ka parkuar Ferrarin në vendparkimin për persona të hendikepuar, edhe pse nuk ka pasur leje që të parkojë në atë vend!

Një shakatar ka marrë një shishe me ujë dhe ka bërë sikur është duke urinuar në Ferrari. Mbas disa sekondave pronari i afrohet duke e sulmuar atë.

Prej këtu gjithçka e merr teposhtën!