Udhëtuesi i kohës rrëfen për vitin 2749! (Foto/Video)

Al Bielek është njeriu i cili ka udhëtuar në kohë.

Fun

23/11/2016 16:30

Ai rrëfen se çfarë kujton nga 6 javët e tij të kaluara në vitin 2137 dhe dy vite në vitin 2749, shkruan lajmi.net

Një gjë që e brengos atë janë gjërat të cilat ai ka përshkruar që do të ndodhin, po ndodhin tani.
Ndryshimi i klimës dhe rendi i ri botëror janë dy elementet shqetësuese që ka treguar Bielek.

YouTube player

Ai ka folur gjithashtu për qytetet fluturuese, për shtete pa qeveri dhe për avansim shumë të lartë të robotëve. Këto dhe shumë çka tjetër, ndiqni në videon e mësipërme. /Lajmi.net