Twitter ka përdorur numrat e telefonit të përdoruesve, kjo është arsyeja

Një postim të bërë vet nga Twitter, dhe duke kërkuar falje që ka ndodhur deklaruan se kanë përdorur numrat e telefonave për të targetuar reklamat

Auto & Tek

10/10/2019 14:39

“Na vjen keq që ka ndodhur kjo gjë”.

Të martën njëra nga platformat më të mëdha që që rradhitet e treta për nga përdorimi pas Facebook dhe Instagram, ka deklaruar se paqëllim ka përdorur numrat e telefonave dhe email-at për qëllime të reklamave.

Sipas tyre asnjë informatë personale nuk është shpërndarë me kompaninë dhe partnerët e dorës së tretë, raporton “The Verge”, transmeton lajmi.net.

Ata deklaruan se ky problem tashmë është adresuar për tu rregulluar.

Në një postim Twitter ka shkruar, “Ne kërkojmë shumë falje që ka ndodhur kjo gjë dhe janë duke u marr hapa për tu siguruar që kjo gjë nuk do të ndodh më.” /Lajmi.net/