Të Infektuar: 68.351

Të Shëruar: 59.438

Të Vdekur: 1.592

Turbina e ujit mund të ndriçojë shtëpinë tuaj duke gjeneruar 12kwh në ditë (Video)

21:55 | 8 Korrik 2017

Nuk ka nevojë për profesionistë, apo të keni sado përvojë në këtë punë…

Kjo lloj turbine uji mund të gjenerojë 12kwh në ditë, transmeton lajmi.net

Mund ta ndriçojë një shtëpi, gjithashtu riparimi i saj nuk kushton pothuajse asgjë. Gjeneratori është provuar dhe funksionon 100% në ujë.

Përbëhet nga alumini dhe çeliku i pandryshkur të cilët i rezistojnë kohës.

Turbina mund të bartet në kuti në vende të ndryshme, pra është lehtë dhe nuk ka nevojë që të keni përvojë për ta riparuar, nëse mund të prishet, ose për ta vendosur diku.

Në videon më poshtë do të njiheni me detaje rreth turbinës së ujit. /Lajmi.net/