Të Infektuar: 68.351

Të Shëruar: 59.438

Të Vdekur: 1.592

Tre rregullat kryesore të energjisë solare (Video)

19:09 | 18 Korrik 2017

Nuk është e lehtë të zgjedhësh një sistem dhe të marrësh këshilla për të e të jesh i lumtur me atë që e zgjedhur, transmeton lajmi.net

Më poshtë do të njiheni me tre rregullat kryesore për energjinë solare:

Zgjedhni inverter të mirë

Zgjedhni panele solare me kualitet të mirë dhe

Zgjedhni një kompani të mirë për t’i instaluar ato në shtëpinë tuaj

Arsyet përse këto tre rregulla të arta duhet të ndiqen nga çdokush që do të instalojë ato, ju tregon më së miri video në vazhdim. /Lajmi.net/