Tetë vite për këto fotografi

Për të realizuar këto foto mahnitëse, fotografit i janë dashur plot 8 vite.

Fun

04/12/2016 09:02

Bëhet fjalë për një zonë në San Francisco të Shteteve të Bashkuara dhe fotografi ishte i fiksuar tek pjesa e mjegullës gjatë natës dhe ditës.

Për realizimin e fotove është gjithnjë e vështirë veçanërisht në verë për shkak të mjegullës së dendur si pasojë e ajrit të ngrohtë që vjen nga Paqësori.

Fotografit dhe grupit të tij i është dashur të ngitet në malit Tamalpais, në lartësi 2 572 metra mbi nivelin e detit.

E rrallë ka qenë qarkullimi i mjegullës sipas kontureve të tokës, pra e valëzuar.